Betaling

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen.

Betaling
Vi aksepterer kortbetaling med VISA og Mastercard. Du kan også delbetale eller få faktura fra SVEA. I tillegg til dette aksepterer Gullborgen også VIPPS som betalingsmiddel. Betalingssikkerhet er meget viktig for oss, og med samarbeidspartnere som SVEA og VIPPS blir denne sikkerheten ivaretatt. Ved et kjøp i Gullborgens nettbutikk, vil kjøpssummen bli reservert på konto frem til varene er plukket. Først når varene er plukket og sendes blir kontoen belastet. Ved en eventuell retur vil beløpet bli tilbakebetalt på kredittkortkonto.

Dersom du ønsker mer informasjon om denne prosessen, ta kontakt med oss på post@gullborgen.no eller telefon: 22 16 60 90/22 17 51 11

Faktura

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso

Delbetaling

Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall. For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger. 

Søk etter produktet du leter etter