Om Oss

Gullborgen ble etablert i 1954. Den gang het det “Ur & Optik AS”, men har i senere tid endret navn til Gullborgen ettersom eier og hennes to døtre heter “Borgen” til etternavn. Vi er et lite familiedrevet firma, med kun 8 ansatte.

I 2024 har vi 70 års jubileum, hvor Gullborgen har hjulpet sine kunder med gull, sølv og diamantvarer siden 1954. Gjennom disse årene har vi forhandlet frem gode samarbeidsavtaler med våre leverandører – de yter sitt ytterste for at vi skal kunne gi kunden den beste service, det beste produktet til den beste prisen!

Vi er oppriktig interessert i å gjøre det beste for våre kunder, og ønsker deg velkommen til oss for en hyggelig og lønnsom handel!

I tillegg til vår nettbutikk har vi to fysiske butikker. Den ene ligger i Storgata, og har ligget der siden 1954, mens den andre ligger i Bogstadveien. Her byttet vi lokaler i 2009, mens vi lå litt lenger ned i gaten siden 1978.

Hos oss skal du føle deg sett og få profesjonell hjelp uansett hvilket ærend du er i. Vi har smykker i alle prisklasser, og et utrolig stort utvalg av ikke bare klassiske, men også spesielle smykker du ikke finner i andre gullsmedforretninger.

Smykkene er håndplukket på messer i inn- og utland. Vi har også egen gullsmed som reparerer og håndlager smykker etter kundens ønsker.

I butikkene våre har vi graveringsmaskin, så vi yter vårt beste for at det ikke skal ta lang tid med inngravering av gull- og sølvsmykker.

Vi jobber daglig med utvikling av vår nettside for å vise hele vårt sortiment, men vi har fortsatt en liten vei å gå, så det aller støtte utvalget finner du i en av våre butikker.

 

Søk etter produktet du leter etter